Velkommen til den danske honning

Dansk Honning er i dag erhvervsbiavler. Vi startede op i 1990 med vores første bifamilie. Så er det gået støt fremad siden, hvor vi i dag har en større honningproduktion, som har været svær at afsætte til det Danske marked. Derfor har vi i de sidste år fokuseret på afsætning af Dansk Honning både i ind- og udland.
Vi startede et samarbejde med Swienty i 2010, hvor Bjørn står for at afsætte honningen, vi sørger så for, at varerne bliver pakket og gjort klar til afgang. Dette har været en meget krævende opgave, der varetages meget bedre af flere parter.


I 2012 har vi ca. afsætning af vores egen produktion samt nogle andres biavleres. Vi tilbyder at afsætte deres honning til den bedst mulige pris. Størstedelen af al den honning går til udlandet, hvor en honningcentral sælger vores Dansk producerede honning i Tyskland som Dansk honning med stort held.

Fremtiden ser meget lys ud for Danske biavlere, da der nu er skabt en afsætning, som ikke var der før. Vores afsætningspris skulle derfor gerne stabiliseres.

2013

Et spændende år for Danskhonning, Vores forudsigelser i 2012 gik lige som vi havde regnet med (kan være heldig engang imellem) Honningsituationen er nu sådan, at bolden løber den anden vej,nu er det os Biavlere som har heldet med os,Prisen og Mængden er som den skal være her i dette lille land.Samt at vi har flere at spille bolden hen til!.

Nu skal vi alle bare hjælpe hinanden med at spille til alle dem som vil spille med os.

Så er det jo sjovt at spille bold.

2015

Et forfærdeligt år, næsten alle biavler siger NÆSTE ÅR tak...

foråret starter ud meget koldt, forsommeren kommer aldrig...næsten ingen fortræk , ingen sommertræk, alt i alt et skidt sommer.

efteråret var meget sen om at være her lyngen blomster først rigtigt 15-20 august, lynghonningtrækket i den lille ende....

honningsituationen ser ud til at passe meget godt der vil blive udsolgt til ny høst, hvis vi får solgt nok til udlandet. så har vi en god udgangspunkt til 2016.

 


Køb god honning i Dansk Honnings gårdbutik